En heldag vid Storforsen

Fattar ni så fantastiskt va? Maken tog med sig gullefjunet, brorsan och hans tjej och åkte till Storforsen. Å jag fick stanna hemma!

Det tar massor med timmar att köra fram och tillbaka till Storforsen+nån timme att titta på forsen. Massor med egen-timmar till mig.

Jag har städat handväskan. Fincyklat 1,4 mil runt Hatten. Sett Bachelor in Paradise. Helt uruselt program. Jag måste kolla tv-tidningen när nästa avsnitt är.

Just nu funderar jag på om jag ska lägga mig på soffan och sova en timme. Enda problemet med det är att jag inte är trött. Morsan tycker att jag ska cykla ner till ICA och handla men det tycker jag inte låter så kul. Handla kan man ju göra när bilen kommer hem. Jag ska fundera ut något annat att göra.

Jag kanske målar bagarstugan. Den ser ut att behöva lite färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *