Hemlig artist

Maken har blivit inbjuden till en grej via sitt jobb på lördag och jag och Tweeny får följa med. Vi ska äta lunch. Man kanske tom får en liten sup. Inte Tweeny förstås, men vuxna.

Nyss berättade maken för oss att det är en artist som ska vara där för sitt nya skiv- eller låtsläpp. Typ nån sorts release party grej antar jag.

Vadå för artist undrar ni förstås nu. Det gjorde vi också. Fast jag kan inte berätta det för er. Inte för att det på nått sätt är hemligt vad jag vet. Utan för att artistens identitet är ytterst oklar.

M, Msch, Mogo-nånting är det som ska vara där. Det är vad maken sa när vi frågade. Han kommer inte ihåg vad artisten hette. Men “jag kände igen namnet så det är någon hyfsat välkänd” enligt maken.

Så spännande va?! Vem kan det vara?

Jag googlade och kollade om det var Mogolito som ska vara där. Men honom kan ju inte maken ha hört talas om för det verkar inte ens finnas någon som heter så. Mogge kanske? Sseruwagi ni vet. Är han artist också? Men det finns ju inte en chans på jorden att maken ska ha hört talas om honom så han kan det ju inte heller vara.

Markoolio kanske? Jag gissar på honom. Vi såg några avsnitt av Över Atlanten när han var med där (och ringde hem till mamsi för en kostnad av 50 papp), så honom har maken hört talas om.

Tweeny kommer att bli fett oimponerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *