Alla hjärtans dag

En gång gick jag och maken ut och åt på restaurang på Alla hjärtans dag. Det här var länge sedan. Det här var på den tiden när vi var nykära.

Det var skitsvårt att få bord någonstans. Den vanliga menyn var bortblåst och istället fanns det en dubbelt så dyr Valentinesmeny med två val på trerätters fast meny. Väldigt dåligt utbud att välja från för någon som är så kräsen i maten som jag är. Servicen var dålig. Maten var dåligt tillagade trots att vi gick på en restaurang som vi brukade gå på annars som alltid varit bra förut. Knappt hade vi ätit upp maten innan vi blev utkastade så att de kunde klämma in nästa sittning.

Sen dess har vi aldrig gått ut på Alla hjärtans dag. Vi firar alltid denna kommersens dag hemma istället nu för tiden. Helt oanvändbar är den dock inte. Jag har idag använt den till att förslå att vi ska äta något gott och romantiskt till middag. Jag föreslog spagetti och köttfärsås. Maken gör ju grym köttfärsås. Han vill göra fisksoppa. Jag tycker inte att fisksoppa är romantiskt.

Hjärta

7 thoughts on “Alla hjärtans dag”

  1. Ett Italienskt ställe. Du bodde inte i stan då, utan var här på jobb. Varken du eller jag visste att det var alla hjärtansdag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *