Är det här rökt skinka eller kassler?

Tycker ni att det här ser ut som rökt skinka eller kassler? Det här är viktigt, för jag tycker om rökt skinka. På mackor och så där. Kassler däremot inte lika mycket. Det är torrt. Otrevligt att tugga.

Imorse när jag skulle fotografera äta frukost hittade jag den här liggandes i kylen. Maken säger att det är rökt skinka. Jag tycker att det ser ut som kassler. Men jag tänkte bara kolla med er innan jag konfronterar maken. Jag vill ju inte göra bort mig.

Hör av er snarast. Det är bråttom. Kasslern/skinkan ligger nämligen där i kylen, som om att den ska tinas upp, och jag misstänker att maken har middagsplaner som involverar denna svår-identifierade köttbit. Innan dess måste jag veta vad jag ska ha för inställning till ingredienserna.

EDIT: En sak till som vi debatterar idag är om det heter modell lera som två ord (maken) eller modellera (jag). Olika antal ord, olika betoning.

5 thoughts on “Är det här rökt skinka eller kassler?”

  1. Skulle vilja säga att MODELLERA är ett verb. MODELL LERA är ett ting, som man kan modellera.
    Men det är ju bara vad jag tror. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *