Är du medlem?

Alla self-respecting butiker har ju personal som står i kassan och frågar “Är du medlem?”.

Då tänker jag alltid “Förmodligen”. Fast oftast svarar jag “Nej”, om jag inte orkar stå och rabbla personnumret, eller “Jag vet inte, kan du kolla?”. Oftast är man ju medlem överallt förstås.

För det har man ju hört hur många gånger som helst att “Det tar bara en minut att bli medlem, så får man rabatter och fina erbjudanden”. Fast jag tycker mest att man får en massa spam-emails och rabattkuponger som går ut innan man kommer ihåg att använda dem.

Ett kort får man ju alltid också förstås. Som man oftast inte behöver ha med sig längre tack och lov. Det är ju mycket bättre att kunna ha korten liggandes och skräpa hemma. Gärna tillsammans med de där rabattkupongerna som kommer på posten som aldrig finns i börsen när man tänker att man ska utnyttja sin rabatt.

Medlemskort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *