Är Jennifer Aniston världens mest skendräktiga kvinna?

Är det inte dags att de [skvallerpressen] lämnar Jennifer Aniston ifred någon gång?

Kvinnan är 45 år gammal och har varit konstant gravid i 10 år och inte fått någon unge ännu. Hon kanske aldrig får något barn. Hon kanske inte vill ha barn. Fast tidningarna har i och för sig rapporterat att hon vill ha barn, och om de skriver så måste det förstås vara sant (trots att tidningarna aldrig levererar någon unge när de utlovat det i rubrikerna). Hon kanske inte kan få barn fastän hon vill. De män hon har varit ihop med kanske inte velat ha barn fastän hon har velat. Hon kanske inte kan få barn längre. Hon kanske aldrig har kunnat få barn.

Det tog oss sju år att bli gravida med gullefjunet, och Huffington Post har en guide över alla Anistons graviditeter under de typ senaste tio åren. Jag minns hur jobbigt det var att i sju år försöka bli gravid och att familj, vänner, bekanta och främlingar föreslog att det var dags att vi skaffade barn innan det var försent. Och då var jag ändå “bara” 36 när jag äntligen blev gravid. Så det hon utsätts för måste ju vara irriterande om hon inte vill ha barn, och rent ut sagt grymt om hon vill ha barn men inte kan eller inte hittat en karl som duger till att bli fader.

Tänk om hon längtar jättemycket efter barn, men inte kan få barn? Eller har känt klockan ticka i typ tio år? Tänk om det är så också måste hon varje vecka svara på frågor om utifall att hon är med barn ännu, eller när hon har tänkt skaffa barn. Tror “journalister” att hon har en plan som går ut på att hon ska skaffa barn när hon är femtio?

Jag tycker att det är dags att de börjar fråga henne något annat. Vad som helst. Vad hennes frisör heter eller kanske till och med något om hennes nyaste film. Låt henne vara frivilligt eller ofrivilligt barnlös ifred och om hon skulle överraska med en unge efter 45 kan de ju sälja massor med lösnummer då. Jag tycker att tidningarna kan ägna sig åt att göra Miley Cyrus eller någon annan i fertil ålder med barn i några år istället.

2 thoughts on “Är Jennifer Aniston världens mest skendräktiga kvinna?”

  1. Aftonbladet eller Expressen hade nyligen en krönika om just detta. De jämförde George Clooney med JA, typ samma sits men de framställs helt olika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *