Är Victoria en dålig mamma?

Den rubriken såg jag tidigare idag under ‘Heta ämnen’ när jag gick in på Familjeliv.se. Fast rubriken var förstås inte lika välskriven som min. Egentligen stod det prinsessan Victoria dålig mamma!?!?!?Observera det organiserade användandet av varannat ! och ?.

I alla fall. När jag såg trådens rubrik tänkte jag “jamen hurra, nu har äntligen någon startat en tråd om mig på Familjeliv”. Min största dröm är ju förstås att få vara med i en tidning med en icke-nyhet, men därefter kommer att någon ska starta en tråd om mig på Familjeliv.

Återigen blev jag dock besviken. När jag klickade in mig i tråden så handlade den inte alls om mig. Den handlade om Victoria Bernadotte.

Trådstartaren hade en fråga som hon formulerade så här Tror ni Viccan blir en bra mamma och varför ?”

Första kommentaren var att någon påpekade att Viccan (med två c) redan är mamma och frågade varför trådstartaren undrade detta. Då informerade trådstartaren att hon “polar” med personer inom Viccans (med två c) bekantskapskrets och att dessa polare som är polare med Viccan (med två c) säger att hon är väldigt dominant.

Längre än så kom jag inte i tråden för jag hade sådana magkramper av hur mycket jag skrattade åt att någon skulle tro på att trådstartaren är bekant med Viccan (med två c) ens i tionde led på Facebook. Viccan (med två c) är ju kunglig, hon “polar” ju inte med vanligt folk som missbrukar frågetecken och utropstecken.

One thought on “Är Victoria en dålig mamma?”

  1. Det gäller att kunna stava! Leif GW ville inte besöka “insattsstyrkan” när de inte kunde stava, tyckte jag han sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *