Att lägga sig tidigt är överskattat

I brist på annat hade jag tänkt berätta för er om hur jag sovit i natt. Ja för klockan är ju tre nu och ni har ju säker suttit och undrat ända sedan kl 8 i morse hur min nattsömn varit.

Jag var ap-trött igår kväll så jag gick och la mig kl 10. Inte för att jag vet om apor är extra trötta, det är bara ett sådant där förstärkningsord så att ni ska förstå hur trött jag var. Att lägga sig kl 10 är supertidigt, jag lägger mig sällan förrän efter midnatt. Jag vill gärna kolla att en ny dag verkligen börjar innan jag sover.

Naturligtvis kunde jag inte somna och låg vaken en hel timme, men att somna kring 11 är ju ändå tidigt. Så då kan ni tro att jag var förgrymmad när jag vaknade och upptäckte att jag var trött trots att jag somnat kl 11. Då insåg jag att klockan bara var ett på natten. Inte kunde jag somna om heller. Klockan två gick maken på toaletten så då upplyste jag honom om att det här med att lägga sig tidigt är totalt överskattat.

Halv tre vaknade gullefjunet och grät. Det var bra på det sättet att jag hade något att göra en stund. Sen somnade jag om vid någon tid som jag inte vet vad den var. Så när jag vaknade klockan sju i morse var jag ändå snor-trött, så att jag la mig tidigt igår var helt bortkastat.

Hela vitsen med att lägga sig tidigt var att jag hade tänkt att jag skulle vakna superpigg supertidigt och göra en tårta att bjuda maken på på sängen. Nu blev den två kanelbullar att dela på tre, för det var allt som fanns, ur frysen. Det är tanken som räknas vetni.

Nu har ni fått veta något som ni inte bryr er om för fem öre. Jag har just slösat bort 2 minuter av ert liv. Jag ber om ursäkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *