Ballerinakjolar

Jag har fått ett sånt där fint erbjudande om att köpa/sälja barnkläder. Den här gången är det dessa ballerinakjolar / tutus som finns i typ 20 olika färger och storlekar upp till 12 år.

Själv tycker jag att de är supersöta. Men jag är ändå tveksam. När använder man sådana här? Det är ju inte direkt dagiskläder. Vad säger ni? Skulle folk köpa sånna här? Ni som har barn som kommit upp i åldrarna att de själva har bestämda åsikter om vad de vill ha på sig – trånar de efter ballerinakjolar? De är inte av flugnätsmaterial som de ballerinakjolar som man hittar på H&M så de kommer med en ganska saftig prislapp. Är folk villiga att betala kring 600 kr för dessa kjolar. Vad tror ni? Skulle du? Berätta nu!

Glöm inte att tävla om ett av dessa plagg, tävlingen avslutas torsdag kväll. Ni hittar den här.

3 thoughts on “Ballerinakjolar”

  1. Nej, jag skulle inte köpa en ballerinakjol till det priset. Jag har inte något emot att köpa några dyrare plagg/säsong till barnen, men varför lägga de pengarna på en ballerinakjol när ungen tycker att en från H&M är lika fin? När de börjar bli lite större och inser att den ena är finare än den andra så vill de inte ha ballerinakjolar längre i alla fall.

  2. Skulle inte lägga så mycket pengar på en ballerinakjol. Den behöver ju inte direkt vara i något särskilt slitstarkt och bra material, för den används ju inte direkt varje dag eller på dagis osv. Vilda har två stycken billiga från cubus, och för henne (och helt ärligt för mig också) så är dom minst lika fina som en dyrare. Och dom vill hon bara använda på kalas eller om hon ska klä ut sig.

    Jag såg också nu att butiken inte gick att hitta på internet, så jag skrev ett mail åt dom (igen) och då fick jag svar direkt. Men det var från en advokat som meddelade mig att dom gått i konkurs och att jag kunde försöka få mina pengar tillbaka, men att det inte var så troligt att det skulle ske när det fanns så mycket stora skulder och lite tillgångar. Great..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *