Barnkläder bortskänkes

Jag tycker inte om att kasta bort saker. Det tar emot att kasta något som fungerar. Just nu har vi inga barn i bekantskapskretsen som är i lämplig ålder för att omedelbart befria mig från vinteroverallen som gullefjunet just har växt ur. Så jag tänkte att det kanske är någon som läser den här bloggen som vill ha den. Helt gratis. Med några villkor.

– Ni måste ta den nu. Att jag ska sommarförvara overallen åt er och att ni ska få den levererad på posten lagom tills det blir kallt igen kan ni glömma.

– Man måste även ta en fleecejacka från HM i storlek 98/104 vare sig man vill eller ej. Eventuellt kastar jag i någon mössa eller handskar som jag vill bli av med också, jag har inte riktigt rensat klart bland vinterkläderna ännu.

– Ni betalar portot på 56 kr. Så gärna vill jag inte bli av med den att jag betalar för att ge bort den.

Röd/svart 8848 Altitude. Storlek 90. Det ena bandet under foten är borta och det andra brukar mest släpa på marken för det lossnar på ena sidan hela tiden. Ett litet hål vid bröstfickan där dragkedjan har skavt. Dessutom går den inte att få riktigt ren på sömmarna där smutsen brukar gro fast sig. Jag har i och för sig inte försökt med galltvål. Jag tycker att det är så liten vits för så fort man har tvättat overallen så går ju ungen ut och lägger sig på magen i någon sandlåda eller smutsig snöhög och då syns ju inte smutsen på sömmarna längre.

I övrigt är overallen i helt perfekt skick. Väl värt ett pris som gratis med tanke på att den var satans dyr när vi köpte den, kommer inte ihåg exakt men har för mig att det var kring 900 av mina hårt ihoparbetade pengar.

VinteroverallLämna en kommentar eller emaila mig på victoria@prinsessanpaarten.se om ni har lust att befria mig från overallen. Om jag får flera intressenter så kanske det är först till kvarn som gäller. Eller så den som fjäskar mest.

 

4 thoughts on “Barnkläder bortskänkes”

  1. Är den vattentät? I så fall är jag inrresserad. Och du är inte bara rolig, du är snygg oxå!!

    1. Det beror på vad man menar med vattentät. Regn och snö står den emot ganska bra. Om man däremot simmar i ett vattenfyllt dike i fem minuter tror jag att det sipprar in vatten. Den är dock borta redan, portot är betalt och paketet ligger här och väntar på att postas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *