Besviken på snöskottningen

Jag har hunnit vara ut på en promenad på morgonen. Det har nämligen snöat jättemycket, säkert en hel decimeter. Alltid när det snöade i London brukade jag gå ut på promenad för att kolla på engelsmännen när de skottade. Det var alltid lika underhållande att kolla vilka köksredskap de använde för att skotta med. Naturligtvis fanns det några enstaka som hade någon sorts trädgårdsspade att skotta med men man brukade alltid lyckas hitta någon som var ute och skottade med en stekspade eller liknande.

Så när jag upptäckte att det var snöskottar-väder tog jag tillfället i akt att gå ut för att kolla vad Stockholmarna skottar med. Vilken besvikelse att upptäcka att Stockholmarna har snöskyfflar. Inte alla förstås. De flesta i vårt grannskap kör på icke-skottar-metoden och verkar räkna med att det ska tina bort av sig självt. Jag promenerade helt i onödan, jag hittade ju ingen underhållning alls.

3 thoughts on “Besviken på snöskottningen”

    1. Ja jag har sett det på Fejjan. Varför är så många i Piteå just nu? Är det någon sorts skollov redan eller vad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *