Bildbevis på limpor

Jag har kollat in matbloggarna och det här inlägget behöver egentligen ingen text. Bilden säger ALLT. Jag har bakat matbröd. Jag lyckades. Jag kan baka. Ni bryr er inte för fem öre, men klickar ändå på bilden.

Det här är sesambröd utan sesamfrön. För jag hade inga så jag sket i det. Det är ju bra för dem i familjen som inte gillar sesamfrön för då slipper de sitta och pilla bort en massa sesamfrön och sopa ner dem på golvet. Det är också bra för mig för då slipper jag sopa sesamfrön från golvet. Dessutom skulle sesamfröna rostas och vem orkar stå och rosta sesamfrön.

8 thoughts on “Bildbevis på limpor”

    1. Men inte lika besvikna som den person som googlade hur man kokar vatten i ett mjölkpaket.

  1. Jag testade att rosta sesamfrö en gång och det tog hur länge som helst att rengöra brödrosten efteråt.
    Jag är hur impad som helst, Prinsessan, det blev ju hur proffigt som helst.

    1. Rostade du sesamfrön i brödrosten? Jag trodde att man gjorde det i en stekpanna eller i ugnen. Jag googlade dock aldrig ämnet eftersom jag inga hade.

  2. @Lisa – Ja nu när du säger det låter det ju litegrann som Samanthas limpor…
    Vet inte om jag skall känna mig ärad eller oroad av att du håller koll på mig med tanke på att du även håller koll på Lady D och Underbara Clara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *