Bilen är packad

Idag har vi packat bilen. Den är ganska fullproppad. När jag berättade att det även skulle in en lergryta och en blomkruka som jag fått av mamma sa maken att det skulle bli väldigt svårt att få plats med blomkrukan. Det tyckte jag var konstigt för lergrytan är ju större än blomkrukan så då tyckte jag att vi kunde lämna lergrytan så att två blomkrukor fick plats istället. Då gick plötsligt både grytan och krukan in. När maken har gått och lagt sig kan det mycket väl hända att det ryms ännu fler blomkrukor i bilen. Farsan eller brorsan ska också med och jag tycker gott att de som inte har körpass kan ha en blomkruka eller två i knät. Krukor är ju inte alls tunga när de är tomma.

Jag ska inte åka bil. Fint folk flyger och då blev det så att jag också fick följa med på planet på fredag och passa upp prinsessan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *