Blivande barnstjärna eller galen morsa?

Jag tänkte att om jag redigerar den här videon litegrann och lägger till lite rosor och såpbubblor kanske MTV vill visa den. Vad tror ni? Är jag på rätt spår här?

Visar MTV fortfarande musikvideos förresten? Jag trodde att de mest visade docusåpor nu för tiden. Men vad vet jag. Jag är lite för gammal för att ha koll på vad som är inne och så. Ändå har jag en bra bit kvar till 51 bast.

För att återgå till ämnet kanske jag skulle hyra en regissör som hjälper till och gör en helt ny video? Typ en som inte har utseendet för sig och ser ut som en skräckinjagande mullvad. Fast det kanske jag lika gärna kan skippa. Jag kan ju allt och vet allt bäst själv ändå.

Eller ÄR det så att alla föräldrar tycker att just deras eget barn är en stjärna? Att det inte alls betyder att resten av världen delar uppfattningen och vill köpa det musikaliska mästerverket?

Ska jag besinna mig litegrann tycker ni? Annars kanske det dyker upp ett fullständigt samvetslöst producent-team från TV3 och vill filma medan jag förstör mitt barns liv, genom att försöka få henne att bli vad jag alltid ville bli men inte lyckades med.

Kan det kanske vara så att trots att gullefjunet ser relativt glad i den här videosnutten så har hon inte alls lust att upprepa skönsången framför tusentals människor? Hon kanske vill bli läkare? Eller jobba med djur? Eller hon kanske tom vill putsa fönster? Jag drömde för övrigt aldrig om att bli sångerska. Så det är helt ok för mig om gullefjunet väljer att inte satsa på just den här av alla hennes talanger.

I vilket fall som helst tycker JAG att det här är en otroligt vacker version av Imse vimse spindel.

One thought on “Blivande barnstjärna eller galen morsa?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *