Bloggfika, festis och vinnarintervju

Igår var jag då på bloggfika hos Vera. Jag hade läst på hennes blogg att hon har sex ungar. Det är ju typ minst tre gånger så många ungar som man behöver och orkar med tänkte jag då. Senare fick jag dock reda på att den äldsta är 19 och den minsta är 1,5 år. Då såg jag på situationen i ett helt annat ljus. Det är ju som att ha en inneboende barnvakt. Undra om man kan adoptera 19-åringar, och var man hittar en som inte äter så mycket, har egen försörjning och kan tänka sig att bo i en skattkammare?

Det jag undrade allra mest var förstås var och hur de förvarar skorna för 8 personer? Vilken möbel som de prioriterat bort för att få rum med extra skohyllor liksom. Vera måste ha läst mina tankar och tvingat sin make att hämta skottkärran och köra ut alla skorna i garaget. För deras hall hade mindre skor än vad vi har.

I alla fall så leverarade jag den utlovade festisen, goodiebagen och gjorde en kort bloggintervju, som ni kan läsa under fotot av när Vera avnjuter sin festis.

Fotot snodde jag från Veras blogg

Beskriv känslan när du fick reda på att du vunnit en Festis.

– Jag blev förvånad, överraskad och glad!

Var festisen god?

– Jepp, men jag fick bara en smutt, sen snodde lillsnorpan den-och hon njöt som bara hon kan 😉

Hur gick det till när du bröt benet/foten av dig?

– För stor arbetsiver och plikttrogenhet gjorde att jag med raska steg klev ut genom en dörr på jobbet och förväntade mig fast mark. I stället möttes jag av 12 cm nivåskillnad, snedasfalterad ramp och KRAS så rasade jag ihop! Mer detaljerad beskrivning finns i min blogg, jag får bara skriva korta svar så detta får räcka på den här frågan 😉

Har du sett något bra daytime-television program sedan du gipsades som du kan rekommendera till andra invalider?

– Specialagent Oso, Händige Manny och Musses klubbhus är vad som snurrar på tv:n på dagarna och det kan jag rekommendera till individer under och kring 4-5 år samt deras föräldrar.

Hur sköter din make markservicen under din konvalescentperiod?

– Exceptionellt bra!

Var förvarar ni alla skor för åtta personer?

– Överallt där det finns några centimetrar över. Hallen är mest belamrad så det gäller att kunna steppdansa om man vill komma in från hallen.

Jag ser på din blogg att du har en hobby som heter scrapbooking. Skulle du kunna tänka dig att ge Prinsessan en privatlektion i ämnet så att bloggen kan utbilda sina läsare om vad scrapbooking är?

– Bästa frågan hittills! Klart jag kan 🙂

Nu är ni mina vittnen att Vera har lovat mig en scrapbooking lektion. Jag föreställer mig att det här är någon sorts aktivitet där man sparar sina återvinningsgrejor som mjölk- och flingpaket och sedan klistrar man in dem i en bok. Som man kan spara som minne eller ge bort i julklapp till någon avlägsen släkting.

Vi får se om jag har rätt. Ni får naturligtvis en rapport med bilder på min bok när jag har skapat den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *