Dagens oenighet handlade om olja

Maken har ju någon sorts fix idé om att vi ska transportera olja runt halva världen. När vi flyttade hem från England tog han hem olja. Som vi sedan kastade tillsammans med en massa saker som blivit förstörda av oljan.

Vi har en fritös. Också har vi två STORA flaskor med olja till fritösen. Oljan är använd minst en gång. Olja är en förbrukningsvara. Jag säger att vi ska kasta de två flaskorna med gammal olja. Maken säger att vi ska ta med den till Stockholm.

Jag fattar inte varför. Stockholm är Sveriges huvudstad. Det vore mycket konstigt om man inte kunde köpa olja till en fritös i huvudstaden. Om de inte har olja i Stockholm tycker jag att de ska avtas huvudstadsstatusen. Jag tror minsann inte att Stockholmarna tänker gå miste om huvudstadstiteln över två flaskor olja så jag är nästan säker på att det finns olja där.

Någonstans i den här röran har maken gömt två flaskor olja. Och ap-pallen den försökte han gömma i ett av morsfarsans uthus! Men jag hittade den.

PackningOm ni undrar om det har smitit in en 70-årig farbror från Hemmingsmark (som farsan beskrev synen) och börjat rota i våra lådor så är det inte fallet. Det är maken som hittade en fruktansvärt ful gubbkeps som han drog på sig. Han säger att den är snygg.

Det finns gott om tid för den där kepsen att komma bort i röran innan vi har packat upp klart i Stockholm.

3 thoughts on “Dagens oenighet handlade om olja”

  1. Haha hälsa gubben att i Stockholm finns det utsökt olja för fritering! Jag lovar, huvudstadsstatusen blir kvar. Jag tyckte inte kepsen var snygg utan mer cool, sista skriket i huvudstaden, hehe

    1. Säg inte så om kepsen, han kan få för sig att han ska ha på sig gubbkepsen när han ska skola in på dagis och sedan är vår dotter dagisets mobbingoffer för att hennes pappa springer omkring i en brun rutig gubbkeps…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *