Dagens overall

Overallen verkar ha fastnat på 6 kr. Ledande budgivaren ‘NejlikanL’ måste känna sig nervös. Hon tänkte säkert “ha,ha det här var kul, jag lägger ett bud, någon bjuder säkert över”. Nu sitter hon där och är helt orolig över att hon snart ska vara ägare till en polyesteroverall.

Vad har då overallen varit med om under sin livstid? Vad som hände i Kina där den är sydd har jag tyvärr ingen aning om. Sedan den kom i vår ägo har den i alla fall gungat hammock. Här har ni ett bildbevis.

Overall gungar hammockSå här var det.

En solig februaridag ville familjen gå ut i Londons friska luft. De tog på babyn en overall av polyester och gick ut i trädgården och satte sig i hammocken. Dynorna till hammocken fick stanna i garaget. Det var trots allt bara februari och just den här familjen tyckte inte om att bära dynor fram och tillbaka. Var 45e sekund flög ett flygplan över deras huvuden på väg mot landning vid Heathrow airport. Mellan flygplanen njöt familjen i alla fall i fulla drag av solen, tystnaden och den friska luften.

Så var sagan slut. Fast egentligen är det ingen saga, för historien är ju sann.

Jag glömde att skriva i Tradera-annonsen att overallen har bott i London. Det var kanske dumt. London är ju lite av en fashion city. Den här informationen skulle kanske ha ökat intresset för overallen. 

Kan ni fatta att av alla saker som jag kastade bort eller sålde/gav bort när vi skulle flytta hem så behöll jag den här overallen? Den fick åka lastbil via Engelska kanalen, genom norra Europa, upp i Danmark och genom hela Sveriges långa land hela vägen till Piteå. Det är sådana här saker som gör att maken inte kan höra ordet skruvdragare utan att börja berätta för folk att jag sålde hans skruvdragare på Ebay för 50 kr.

Kom tillbaka imorgon. Då ska jag berätta var overallen är köpt. För det var minsann ingen oönskad present. Nej, nej, jag har köpt den helt själv. Amningshjärna tror jag att det kallas.

Den är köpt på samma affär som maken brukade köpa sina kalsonger, så jag kanske passar på att berätta litegrann om han kalsonger på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *