Dagsrapport om ingenting

Idag har jag tyvärr inget intressant att berätta. Vi har gjort typ ingenting idag.

Gullefjunet har åkt bildäck och tyckte att det var roligt.

Jag har vaxat benen och det gjorde ont.

Morfar och gullefjunet blev inlåsta i lekstugan. Det var inte jag som ville ha lugn och ro och låste in dem. Den har en sådan där snurrkloss på utsidan som bara sitter fast med en spik i mitten också åkte dörren igen och klossen snurrade till och låste in dem. Vi andra satt på verandan. Plötsligt small det till i skogen och jag frågade vad som lät. “Det är väl morfar och gullefjunet som håller på med nått” sa mamma också drack vi lite till kaffe. Efter en stund smällde det till tre gånger på raken och då sa jag “Undra om de har blivit inlåsta i lekstugan och farsan försöker sparka upp dörren?”. Maken gick och kollade och där satt de mycket riktigt inlåsta.

Vi grillade hemmagjorda hamburgare till middag. Morsan höll på att svälta ihjäl eftersom klockan var över sex innan hon fick middag.

Jag skulle göra en grönsakssoppa men det blev inget av det för morötterna jag köpt för ändamålet hade morfar och gullefjunet tagit med sig och åkt runt byn och matat hästar med. Hela kilot.

Händelsefattigt alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *