Dammsugarmisshandel

Den här kvinnan har en likadan dammsugare som oss. Några sådana trosor som hon håller i handen har jag däremot inte.

Vad har hon gjort med dammsugaren? Kolla hur den ser ut. Sliten och repig. Hur ofta dammsuger hon egentligen?

Artikeln handlar om en kvinna som upptäckt att hennes sambo varit otrogen när hon hittade ett par trosor i dammsugaren. Hon blev chockad. Hon tyckte att det var som på film. Ingen film som jag har sett, men hon kanske har en helt annan filmsmak än vad jag har.

Hon kände sig förnedrad. Hon ringde en tidning med ca 2 miljoner läsare per dag och poserade med en sliten dammsugare i knät och en trosa i handen. Då får vi väl anta att allting kändes bättre igen.

Kika också in här så får ni se den stackars kvinnan posera med locket på dammsugaren öppet och båda händerna på trosan så att den syns bättre. Som bonusmaterial finns det även ett foto där hon står upp och med trosan i ena handen visar ungefär hur dammsugaren skall användas.

Så här ser i alla fall dammsugaren i fråga ut om man hanterar den varsamt. Det är en bra dammsugare, men mina trosor skulle aldrig kunna slinka in i den eftersom de är något större än den välfotograferade trosan. En av fördelarna med att vara gift är ju faktiskt att man kan få mer tyg för pengarna när man handlar underkläder.

12 thoughts on “Dammsugarmisshandel”

  1. Men vad i helvete är nu detta? Det är ju inte ens nyheter i originaltidningen, varför skall aftonbladet skriva om det? Min respekt för journalister sjunker ytterligare ett snäpp och ligger nu på samma nivå som gamla Darwin Award-deltagare.

    Jag har också den dammsugaren fast blå. Vår är täckt med damm.

    1. Du måste ju damma av den. Om den inte står så trångt till kanske du kommer åt att torka av den utan att ta ut den ur garderoben.

  2. “En av fördelarna med att vara gift är ju faktiskt att man kan få mer tyg för pengarna när man handlar underkläder.” Lovely! Resten orkar jag inte kommentera.

      1. Utan att gå in på detaljer så ser inte mina underkläder ut som på bilden (fast jag är ogift).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *