De som vann

i senaste fototävlingen “Not according to plan” var;

1. Åsas foto av Thindra

“Bilden föreställer min dotter Tindra Eriksson, 4 år. Fotot togs vid ett besök på Alfonshotellet i Stockholm när Tindra lekte av sig på innebandybanan. Snabb som blixten var hon så det enda som kameran lyckades fånga var hennes konturer som svepte förbi. En mycket ovanlig komposition blev det, nästan lite overklig. Men just så blev resultatet av fotograferingen helt utan bildredigering eler andra hjälpmedel. Tänk så det kan bli ibland. Inte riktigt vad jag som fotade hade tänkt mig fånga på bild, men häftigt blev det!”

Anthonys motivering: It’s great when a picture goes wrong but you still get a great image, it’s not easy to get a speed blur when you want one.

2. Sophies foto av Nellie

“På bilden är min dotter Nellie på sin 4 årsdag (15 sept). Hon älskar att klä sig som en prinsessa och jag ville ta en fin bild på min lilla sötsak. Eftersom jag klickade några gånger så fick jag lite bilder, men hon va snabb med att få upp fingret i näsan haha. Men det hör ju till en unge såklart 🙂 Så jag tycker bilden är riktigt charmig på sitt egna vis.”

Anthonys motivering: Never work with children and animals is a rule most photographs swear by. Even if your child looks angelic chances are they’re going to do something horrible, like sticking a finger up their nose.

3. Jonnas foto av Måns

“Fotot föreställer min son Måns, som är 2 år. Vi var i en klädesbutik och jag skulle ta ett foto på en klänning för att mms:a till en vän.När jag klickar för att ta fotot står min son plötsligt mellan provdockorna och håller dem i händerna (han kan inte stå utan stöd). Inte fotot som det var tänkt, men så mycket sötare…”

Anthonys motivering: I love this shot, the question is does the child know they are dummies and just likes to hold hands?

One thought on “De som vann”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *