Den där dagen…

när jag börjar tänka på intaget av kalorier. Den dagen var inte idag. Vi hade några nästan gamla bananer som bad om att få bli en banankaka. Och nej, det var inte maken som bakade den. Baka är min grej, jag är till och med ganska bra på det. Det bor en förtryckt husmor och mönsterhustru inuti mig. Jag kanske gör detta till en bak-blogg rätt vad det är.

Idag var inte heller dagen när jag tog cykeln på jungfrufärd. Det har regnat och varit kallt.

Den dagen är kanske imorgon.

Sommaren är i alla fall här med råge. Det märks inte på vädret, men det skriker sommar om tv-tablån.

2 thoughts on “Den där dagen…”

  1. Visst är det ju en himlarns tur att det kommer nya dagar! Idag var det väl en förträfflig dag att baka och njuta av något gott!

    Råkade visst kommentera på fel ställe först….

  2. Jag har bytt gardiner och strukit en herrskjorta (tydligen andra ggn sedan jag träffade Lasse (jag tror att det är tredje)). Alltså: jag är också en potentiell mönsterhustru! Heja Sverige (nationaldag & bra kvinnor)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *