Det går alltid galet när jag är på Tradera

Jag har fått dille på sjalar. Det är väldigt kallt på vårt kontor förstår ni.

Jag har redan väldigt många sjalar för jag har alltid gillat att köpa sjalar. Fast jag har inte kommit ihåg att ha på mig dem så ofta. Nu däremot när jag jobbar på ett kallt kontor har jag fått väldigt mycket nytta av mina sjalar.

Men jag vill ha en ny sjal. Flera nya sjalar. Det är det enda jag tittat på i butiker de senaste veckorna, men jag hittar ingen som är rätt. Så igår jag började kolla på nätet. Hamnade på Tradera.

Då råkade jag se en jävligt skrynklig tröja som någon ville ha 250 kr för i utgångsbud. En Ralph Lauren pikétröja. Jag har en sådan som kostade mig dryga femhundringen ny så jag tyckte att det var ett ganska högt utropspris för en begagnad tröja som säljaren inte ens orkat stryka. Jag blev TVUNGEN att klicka på den.

Åsså gick det som det gick. Jag blev så nyfiken på beskrivningen. Den såg inte alls ut som min pikétröja. Jag kunde inte hålla mig från att skicka en fråga till säljaren.

Nu blir det jättespännande att se vad hon svarar. Om hon svarar.

Ralph Lauren fake

På tal om piké så tyckte jag att den här frågan på Flashback också var väldigt rolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *