Det här med att vara med i Melodifestivalen

Jag skulle aldrig kunna vara med i Melodifestivalen. Ni vet när artisterna kommer in innan sitt uppträdande? När de springer genom publiken och ska spexa och grejer. Det skulle jag aldrig klara av, jag skulle känna mig så sjukt töntig. Jag har inte den där spexiga sortens personlighet.

Däremot skulle jag kunna tänka mig att vara med som låtskrivare. Då behöver man bara vara med i tv en kort stund. Höja handen och “vinka”. Det skulle jag kunna klara av.

Om ni i något framtida Mello ser någon som ser ut såhär när låtskrivarna ska visas upp så är det jag.

MelodifestivalsvinkningOm jag känner mig riktigt modig kanske jag vickar handen fram och tillbaka också.

Bara så att ni vet – om jag ska vara med i tv kommer jag inte att visa BH-bandet. Jag kommer att rätta till tröjan innan. Nu ikväll orkade jag inte be maken ta ett nytt kort när jag märkte att det syntes.

Nu ska jag skriva ihop en recension av kvällens delfinal. Ni kanske får läsa den ikväll, eller så blir det imorgon. Det beror på hur länge det tar. Halv elva börjar nämligen Suits om. Det tycker jag är en väldigt bra serie så det måste jag se.

3 thoughts on “Det här med att vara med i Melodifestivalen”

  1. Inget fel med att bara vinka eller vicka handen lite!
    Spexandet kan artisterna få hålla på med…

    Hoppas få höra din Mellorecension i kväll 🙂

    Kram, Åsa

  2. Som prinsessa så borde du ha koll på hur man bäst för handen fram och tillbaka! Tänk “skruva glödlampa” så blir det rätt. Ett tips från en prinsessa till en annan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *