Ditt & Datt på Ålandsgatan

I Bromma ligger det en butik som säljer nya och second-hand kläder som heter Ditt & Datt. Mest barnkläder men även en del damkläder och leksaker och sådana där Rice-saker.

Där kan man lämna in sina begagnade barnkläder och sälja på kommission. De tar in kläderna och om de säljer dem tar de 60% av försäljningspriset och man får 40%. De har ganska stora krav på kvaliteten på grejerna.

Jag har ju tex en babyoverall av polyester som bara är använd typ två gånger. Den är alltså i himla fint skick. Jag försökte ju sälja den på Tradera men då kom de ju med en massa regler och grejer och kastade ut min annons. DEN overallen tog jag till Ditt & Datt, men de ville inte ha den. Det var bara kalla handen liksom. “Väldigt höga krav på kvalitet bla bla bla”.

Däremot tog de in hela restlagret av vinterkläder från Kidkit-butiken. Sommarkläderna ville de inte ha förrän till våren. Så om ni vill klämma och känna och köpa något från butikens restlager till en billig penning så är det alltså till Ålandsgatan 15 i Bromma ni ska åka.

Lagerbutiken Kidkit2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *