Dyr peng

Det finns en pojke som heter Niall Horan. Han är med i ett pojkband som heter One Direction.

Niall Horan har en bror som heter Greg Horan. Greg har en son som heter Theo. Sonen är alltså Nialls brorson.

Brodern Greg är sur för att Niall inte kommer och hälsar på Theo. Detta vet Daily Mail för att han berättade det på Twitter.

När Niall la upp en bild på sig själv och brorsonen Theo på Twitter så fick bilden så många likes att brodern Greg fick storhetsvansinne och startade en websida för sin son Theos fans. Redan där börjar man ana att brodern Greg inte har alla getter hemma, men det blir värre.

Brodern Greg och hans fru/sambo/whatever-lika-crazy/giriga-andra-halva har gjort ett First Birthday Commemorative Coin för att fira sonen Theos första födelsedag. Ett sådant där mynt som de brukar göra för att fira att Englands drottning har suttit på tronen i femtio år typ. Man kan köpa detta mynt för £19,50 (dryga 200 kr).

De ska också starta en månadstidning om……. ja inte vet jag, så långt har jag inte orkat forska…… men det verkar som att den ska handla om ungen. Och om One Direction antar jag.

Jag tänkte att det här är sådan där information som jag måste berätta för er eftersom svenska tidningar inte har full bevakning på den här typen av “nyheter”. Jag känner därmed ett ansvar att täcka upp det här området så att ni inte går miste om den här kunskapen och möjligheten att köpa ett helt värdelöst mynt för 200 spänn.

One thought on “Dyr peng”

  1. Det här hade jag aldrig fått veta om jag inte läst din blogg så tack så mycket…

    Tidningen kommer ut månadsvis från 2015 och kommer att kosta £4,95. Ungen har 435 956 följare på sitt twitterkonto! Är folk inte kloka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *