Emil i soppskålen

Jag hade tänkt att jag skulle vara lite UnderbaraVictoria och göra ett litet “heminredningsprojekt” som jag sedan skulle inspirera folk med här på bloggen.

Eller så var det mer så att jag har ett elektriskt blockljus som är jättepraktiskt eftersom det inte startar några eldsvådor. Det har bara stått rakt upp och ner i bokhyllan och sett ut som ett elektriskt blockljus som inte är ett dugg mysigt på egen hand.

I typ ett år har jag tänkt att jag borde införskaffa någon sorts hållare eller ljusstake som transformerar mitt blockljus och hem till något avundsvärt. De där inköpen har aldrig blivit av. Så idag tänkte jag att jag häller de där snäckorna som jag redan har i den där vasen som jag redan har och sen ställer jag i ljuset. Också tänkte jag att jag samtidigt kunde göra en steg-för-steg-guide till bloggen.

Jag kom inte så långt. För skålen som snäckorna låg i har vågig kant. Jag lutade på vasen och satte skålen mot vasen och hällde i snäckorna. Skålen gick in i öppningen på vasen, men när jag var klar hade skålen på något sätt vridit sig och nu sitter den fast. Det var inte alls så här jag hade tänkt mig att inredningsdetaljen skulle se ut. Det finns inte ens plats att lirka in ljuset.

Skål i vas

Det känns väldigt mycket Emil i Lönneberga. Ska jag slå sönder skålen för att få ut den ur vasen? Tänk om vasen går sönder istället för skålen då. Det är ju vasen jag ska ha blockljuset i, så om den går sönder är jag ju tillbaka på ruta ett. Finns det folk som man kan betala så att de lirkar ut skålar ur vaser?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *