En guide till Twitterbråk

Jag har aldrig riktigt kommit in i Twitter. Varje gång jag har försökt mig på att läsa in mig på något ämne som “trendar” eller följa något twitterbråk så blir jag bara förvirrad. Det är ju skitsvårt att fatta vem som pratar med vem eller vad de svarar på. Jag brukar alltid tappa intresset inom fem minuter.

Till min stora glädje hittade jag en guide till Twitterbråk och nu fattar jag varför jag aldrig fattar något när jag försöker lista ut vad ett Twitterbråk handlar om. Jag verkar alltid komma in direkt i Fas 4 – Elden sprider sig. Den fasen när hela tweeten bara består av en massa twitternamn och någon kortfattad obegriplig kommentar. Det stadiet när det inte längre går att lista ut vem som började sprätta sand eller vem som har den största spaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *