En hård duschstråle är ingenting mot vad som händer i vår dusch

Jag läste i tidningen att det var en man som hade polisanmält en hård duschstråle. När jag läste det tänkte jag att det måste ju ha varit ett skämt.

Jagmenaralltså att en hård duschstråle är väl inte alls särskilt skumt. Jag drabbas av överraskningar nästan varje gång jag kliver in i duschen. Det ser i princip alltid ut som att vi har haft inbrott i duschen, man får sparka sig fram för att ha någonstans att ställa fötterna.

Så jag tänkte att jag skulle gå och fotografera och visa er vad som händer i vår dusch när man vänder ryggen till. Hur det ser ut i vår dusch dagligdax utan att jag ringer polisen.

Jag kom in i badrummet med kameran också såg det ut så här.

Tom duschkabin

Jag fick fanimig panik. Jag rusade in i vardagsrummet och skrek till maken “Ring polisen – någon har brutit sig in i vår lägenhet! Alla badleksaker, tomma tvålflaskor, små skålar och tvättlappar baddjurens täcken är upplockade… Någon måste ha varit här och tagit sig in när vi inte var hemma och städat i duschen…!!!”.

Maken bara satt där helt lugnt med sin bok också säger han “Lugna ner dig, det är jag som har plockat upp”.

Jag bara “Va?! Varför gjorde du så?? Är du helt sjuk i huvudet? Vill du skrämma livet ur mig???!!! Hur kan du städa upp i duschen samma dag som det står i tidningen att någon har brutit sig in hemma hos någon och ändrat om duschstrålen?!!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *