Ett mingel behöver inte vara ett bloggmingel för att räknas

I bloggvärlden då alltså, där är det populärt med mingel och gratis grejor. Bloggare som har 1000-tals läsare per vecka brukar få inbjudningar till bloggmingel och en del får inbjudningar till pressluncher och frukostar när PR-byråer skall lansera någon ny produkt. Många bloggare är den moderna tidens Alice Timander – om det är gratis så svirar de om till Dagens Outfit och köar upp för att få ett glas champagne och en goodiebag. Att de sedan förväntas göra lite reklam för en disktrasa eller tandblekning är ju bara bonus eftersom de då får möjlighet att ge någonting tillbaka till sina läsare.

Jag får inga inbjudningar till bloggmingel eller pressfrukostar. Men ibland får jag e-mail med erbjudande om att göra make-up tutorials. Jag har ju en lite mer exklusiv läsarkrets. Jag vill gärna intala mig själv att min läsarkrets är exklusiv för att ni som hänger här är intelligentare än den genomsnittlige bloggläsaren. Visst är det så?

Men det gör ingenting att ingen bjuder mig på bloggmingel för nu har jag fått en VIP-inbjudan till något som är mycket bättre än något fjuttigt bloggmingel. Jag har blivit bjuden till Tistel Växter & Interiörs “ny-öppnande” i Norrfjärden. Ja okej då, jag kanske ska bekänna att det inte är den här bloggen som är orsaken till att jag har förärats denna VIP-inbjudan. Jag tror till och med att det är meningen att jag ska ta med mig börsen och shoppa under minglet från mina egna pengar. Det är så att det är min kusin Pernilla som skall ta över Tistel nu i juni.

Men so what. Bara för att det inte är ett bloggmingel där jag får gå omkring bland blogg-kollegor och diskutera sponsormöjligheter, kvaliteten på kvällens goodiebag och vem som skall vinna kvällens blogg-award så är det ju ingenting som säger att jag inte kan göra Tistels VIP-kväll till en blogg-event här på just min blogg. Jag tar med mig kameran och tar mingelfoton från gräsmattan eller trottoarkanten om det inte finns någon röd matta.

Man vet ju aldrig. Pernilla kanske har tänkt köra någon liten prisutdelning under kvällen och tilldela mig Årets Tistel. Ni kan nominera mig nedan i kommentars-fältet så vidarebefordrar jag nomineringarna. Ni kan rösta på mig samtidigt som ni nominerar så blir processen lite effektivare. Den 18 juni går eventet av stapeln så jag hinner säkert bygga upp era förväntningar till max innan dess med fler blogginlägg. Jag har ju redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig till exempel.

4 thoughts on “Ett mingel behöver inte vara ett bloggmingel för att räknas”

  1. Jag nominerar dig till årets tistel och slänger även in röster för alla dagar fram till det spännande eventet för att göra saken enklare.
    En nominering och 20 röster är ju inte illa pinkat! Jag kan nästan slå vad om att du vinner! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *