Fantastiskt tillfälle att vinna disktrasor

Idag blir en sådan där dag när vi gör saker som vi inte gjort på länge. Det var ju länge sedan jag tipsade er om några tävlingar annat än mina egna tävlingar. Senaste tipset var väl om Dalbergs musmatta och penna. Alla mina läsare har ju inte barn och vill tävla om barnkläder, därför har jag nu letat upp en annan finfin tävling på nätet där ni kan vinna något helt annat. Nämligen disktrasor. Klicka på ordet disktrasor så kommer ni till tävlingen.

Är ni är den där typen av laglydiga människor som inte ens går mot grön gubbe, men som drömmer om att vara lite rebelliska någon enstaka gång? Då kan ni passa på att vara med i den här tävlingen som bryter mot Lotterilagen. Ni deltar liksom men riskerar inte att åka dit för något eftersom det inte är ni som bryter mot lagen. WinWin situation alltså, med möjlighet att dessutom få en disktrasa på köpet.

Det är dock hård konkurrens. Just nu är det 94 personer som är med och tävlar. Nittiofyra personer i Sverige vill vinna en disktrasa. Det är i och för sig inga vanliga billiga disktrasor. Dessa disktrasor kostar 39 kr styck.

Man kan även vinna genom att länka i sin blogg. Så nu är väl jag också med och tävlar antar jag. Det var ju inte alls meningen, men det är smällar man får ta när man ska tipsa sina fina bloggläsare om saker.

Om ni som läser här ofta undrar om jag har fått solsting som pratar om snuttenuttiga saker som “fina bloggläsare” så är det inte fallet, det regnar här idag. Det är bara så att i bloggvärlden heter bloggläsare “mina fina bloggläsare” och när man tipsar om disktrasor då gör man det för att ge något tillbaka till sina fina bloggläsare.

Fast jag har alltid undrat över det där med att bloggare ska “ge någonting tillbaka”. Jag tycker då mest att det är jag som ger och ger på den här bloggen. Skriver inlägg efter inlägg. Informerar och utbildar. De flesta av er lämnar ju knappt en kommentar när ni hälsar på. Men jag bjuder ändå på en disktrasetävling. Lycka till!

10 thoughts on “Fantastiskt tillfälle att vinna disktrasor”

  1. Det här är nog inte riktigt rätt sätt att få kommentarer, eftersom de flesta av oss fina läsare har hemhjälp som inte förstår meddelanden på disktrasor. Själv skulle jag aaaaaaldrig….

  2. Åh, bara för det skall jag sprida din tävling men ICKE vara med och deltaga som tack för uppmuntran och kommentarer till min egen blogg. På madonna-hora-mätaren gick jag just ett steg närmare madonna.

    1. Jo var med du också. Ta en närbild på gubben och barnet så att jag får se hur hans frisyr ser ut! I’m intrigued by that…

  3. Så är det.. Man ger och ger men inte ger dom “fina’bloggläsarna” så mkt tillbaka alla gånger! Att kommentera kostar inget, går fort tidsmässigt och ger en jäkla glädje till bloggaren (fast även jag är fattig och stressad många gånger och “tjuvläser” i all hast) 🙂

    1. Jag får lika mycket spamkommentarer som riktiga. Men spammet brukar ju faktiskt vara hyllningar om hur fantastisk bra ens blogg är så man skulle kanske börja släppa igenom dem också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *