Fembarnsfamilj tvingas bo i ett tält

Har ni hört vad som har drabbat en fembarnsfamilj i England? De hade blivit lovade ett council house och flyttade till en ny stad. När de kom fram fick de inte flytta in. För husdjur var inte tillåtna och familjen har fyra hundar och 3 undulater som de vägrar göra sig av med.

Nu har de flyttat in i ett 4-manstält med sina husdjur, kylskåpet och TVn. Men glada är de inte över hur de har blivit behandlade. De är rädda att någon ska dra upp dragkedjan på tältet och mörda dem. De har bjudit in Daily Mail för att se hur de har det i tältet. Det ser förjävligt ut. Med all elektronisk utrustning de har släpat in i tältet (som de påstår läcker in vatten när det regnar…) kan man tycka att de hade kunnat ta med en dammsugare också.

Hur gamla är då de stackars barnen som måste bo i ett tält för att mamma ska ha kvar fågelburen? Jo Lorranie 54 har fem “barn” som är 18, 19, 22, 26 och 36 år gamla. Tror jag det att det blir trångt hemma när barnen inte har vett att flytta ut ur tältet fastän de är i tjugo- och trettioårsåldern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *