Finfin service

Jag måste säga att servicen när man sover hos mormor och morfar är väldigt bra. Halv sju kom morfar upp med välling. När den var slut tog han med gullefjunet ner för att leka och jag fick sova vidare till nio.

När jag somnade om drömde jag att maken, gullefjunet och jag flög från Stockholm till Luleå. Flygplanet började krångla och gick ner i Skellefteå. Där klev jag av men maken och gullefjunet skulle flyga vidare till Luleå dit jag skulle köra och möta dem. Fråga inte mig hur det kom sig att det fanns en bil som jag kunde använda i Skellefteå. Det är inte mitt fel att det inte är någon logik i den här drömmen.

Helt plötsligt stod jag i Luleå och väntade och maken var med mig men gullefjunet var fortfarande på planet. Hur det gick till vet jag inte, det är faktiskt inte jag som bestämmer vad jag ska drömma. Om jag gjorde det skulle jag inte ha drömt den här drömmen.

I alla fall försvann planet. Det tar ju bara några minuter att flyga mellan Skellefteå och Luleå så efter några timmars väntande började det antas att planet hade störtat. Med min dotter i. Sen slutade drömmen så jag fick inte veta hur det gick.

Det kändes som att min sovmorgon blev lite förstörd av den här drömmen. När jag vaknade låg jag och undrade hur fan jag kunde hoppa av planet i Skellefteå och lämna mitt barn ombord? På ett plan som redan krånglade. Vad var det för vits med det? Vad är jag för sorts mamma egentligen?

Nu ska vi åka på leklandet. Detta är helt orelaterat till drömmen. Leklandet var bestämt redan igår. Det är inte så att jag försöker kompensera henne för att jag i drömmen råkade lämna henne på ett plan som störtade.

One thought on “Finfin service”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *