Fotbollsfruar

I England finns det massor med WAGs (det är Wifes and Girlfriends till fotbollsspelare för er som inte hänger med!). Det är nästan ett yrke i sig självt eftersom engelsk media är otroligt intresserade av WAGs! Här i Sverige hade vi ju Magdalena Graaf, men hon avgick ju. Eller så avgick Hedman, vem vet.

Trodde ni att vi inte har några andra WAGs i Sverige? Det är klart vi har! Det säger sig ju självt att även svenska fotbollsspelare har fruar och flickvänner. Ja inte Anton Hysen förstås, men han har säkert en HAB, eller så måste de stå på kö efter hans insatser i Lets Dance. Svenska spelare verkar också ha betydligt bättre smak och välja trevligare och mer sympatiska WAGs än sina engelska kollegor.

Här i Sverige hör man inte så mycket om WAGs däremot – vi kan bara gissa hur det är att packa sina väskor, ta med barnen och flytta till ett helt nytt land när maken/pojkvännen får ett proffskontrakt. Vi har ingen aning om att familjen ofta får lov att bo på hotell i veckor eller månader innan boende är ordnat, eller att packa och flytta igen när han lånas ut eller säljs till en ny klubb. Inte heller vet vi vad the WAGs träffar för människor, upptäcker för nya spännande ställen, kläder till sig själva eller sina guldklimpar och inte får vi några fotbollsrapporter från the VIP seat. Nada vet vi liksom.

Men nu finns det bot på det! Ni som kan er fotboll vet att Wernbloom, Berg, Berg, Lustig och Granqvist alla är eller har varit proffs utomlands och har landslags ”caps”. Bakom alla dessa fotbollspelare finns det en Fru eller Flickvän och dessa tjejer har en blogg ihop. Eller närmare bestämt har de var sin blogg – Sofie (Andreas Granqvist), Johanna (Jonatan Berg), Josefin (Mikael Lustig), Josie (Marcus Berg) och Nina (Pontus Wernbloom) – och en tillsammans Behindeveryman.

Det är dessa bloggar ni ska läsa om ni vill hålla er á jour. Vilken fotbollspelare tror ni törs berätta the latest för en sportjournalist före sin WAG? Då får han lov att vara väldigt rik – tänk hur många karats smycke DET skulle kosta!! Tänk 13 rätt på Stryktipset – då behöver man inside information! Här får ni det…

Varför berättar jag då allt detta för er när detta är en reklamblogg för min butik? Jo men det är ju just därför – på måndag börjar Behindeverymans barn & babyvecka och då hittar ni en tävling på deras blogg där du kan vinna ett presentkort hos Kidkit varje dag! Veckan avslutas med ett ännu större Finalpris. Men detta är som i fotboll, vill man va med i finalen gäller det att vara med från början så missa inte starten – för att fixa svaret på frågan som leder er till the Grand Prize måste ni också ha svaret på alla veckans frågor!

Börja träna redan nu – check it out – Behindeveryman & Kidkit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *