Från rökt till lättbrynt dator

Jag ber om ursäkt för radiotystnad. Jag har inte kunnat blogga.

Ja, okej då. Egentligen ber jag inte om ursäkt för att jag inte bloggat. Uppdateringsfrekvensen är ju inte så hög nu för tiden att jag ber om ursäkt för några dagars uppehåll. Jag vill bara ha en anledning att berätta att min dator låg på dödsbädden och att jag har räddat den.

Den funkade typ inte alls mer än tre minuter i taget varannan timme och nu är den som ny igen. Inte helt ny förstås. Men tänk er en pensionär som fått en ny höftled och nu kan pensionären gå med krycka igen. Så mycket bättre är min dator nu. I tre kvällar har jag kämpat med att få ordning på skrället och jag hade helt gett upp och fokuserade på att komma åt att göra back-up.

Så jag ville bara ha en anledning att berätta att den här datorn just nu verkar ha tillräckligt med livskraft att överleva helgen och kanske till och med hela mars. Väl värt att rapportera om tycker jag. Om jag har tur får vi en stunds internetanslutning också så att ni verkligen får möjlighet att läsa den här rapporten.

Övriga nyheter är att jag igår opererade bort en knöl på skuldran. Det var inte så mycket en operation alltså. Mer att läkaren skar upp ett hål och tog ut knölen och sydde igen. När jag frågade om han skulle skicka knölen på analys för att kolla om det var en cancertumör så sa han att det var en fettknöl och kastade den i soporna. Jag vet inte om jag ska tro på att han vet vad han pysslade med. Det känns lite otryggt att den där knölen kanske ligger i papperskorgen och celldelar sig och att man inte vet hur sånt kan sprida sig ur en papperskorg. En liten analys tycker jag inte hade varit för mycket begärt.

Jag fyller för övrigt år idag. Men det står inte på min Facebook-profil att jag fyller år idag så förutom maken och gullefjunet så är det bara mamma, pappa, svärmor och två kompisar som har kommit ihåg att gratulera mig. Också min kollega i hissen som frågade varför jag gick hem så tidigt idag när jag gick hem klockan fem och jag berättade att jag fyller år. Känns lite skralt. Man ska inte bara förlita sig på Facebook tycker jag så det här blogginlägget kanske skrapar in några gratulationer till.

Jag har fått ett par rosa och lila diskokule-örhängen i present av gullefjunet. De är jättefina. Om ni inte har barn ännu rekommenderar jag er att skaffa en unge innan ni fyller 43. Utan en unge som självmant stiger upp för att fira en med presenter och kaffe på sängen så känns det som att just 43 skulle ha kunnat passera obemärkt. Det känns som otroligt lite vits med att fylla 43 om det inte finns någon annan som är glad över att man fyller år och tycker att det är fest.

ship discount bridesmaid dresses 2016 at groupdress.com

2 thoughts on “Från rökt till lättbrynt dator”

  1. Hej Victoria
    Vi firade en hel del födelsedagar tilsammans som små, många gånger fladdrar minnen förbi från barndomen när man ser en sak eller ett ställe. Fina barndomsminnen? Jag håller till 100 % med dej om att barnen är de som gör att man uppskattar födelsedagar när man kommit upp i en högre ålder, inget går upp mot att se glittret i deras ögon när de förväntansfullt väntar på att du ska öppna just deras paket. Man blir lika glad över en hemmagjord teckning eller ett pyssel som de lagt ner hela sin själ på att tillverka just till dej, eller en inköpt present som är utsedd att passa just till deras kära mamma. Livet går bara så grymt snabbt ju äldre man blir. Kan inte fatta att min lilla tjej fyller 18 år i sommar och min lillkille som snart växt om mamma nyss blev 15 bast.Tur att man får ha kvar minnena från tiden de var små, idag finns så många bilder man kan grotta ner sig i. Men jag säger bara var ålder har sin tjusning. Jag ligger hemma och är sjuk därför har jag tid att skriva lite längre och minnas tillbaka. Stort grattis Victoria hoppas att du har det bra ??
    Kram Ann

    1. Hej, krya på dig! Trist att du är sjuk men kul för mig att du har tid att lämna en kommentar, jag visste inte ens att du brukade hitta hit. Ja… jag är verkligen obrydd om födelsedagar men anstränger mig för att låtsas att jag tycker att det är kul för att gullefjunet tycker att det är så kul. Nu ska jag tom ha kalas på söndag men hon tycker inte att det är tillräckligt med gäster att brorsan och hans tjej kommer – hon vill bjuda fler…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *