G som i Gonatt

Nu finns det säkert vissa som satt och hoppades att g skulle handla om Genusmorsor, men det orkar jag verkligen inte med. Jag är trött och ska gå och städa badrummet och sen ska jag gå och lägga mig.

Tjugo i elva på kvällen kanske inte verkar vara den ideala tiden för badrumsstädning men det behöver göras och jag jobbar ju och sen kom jag hem till ett febrigt barn.

Att vara Genusmorsa, städa på dagtid och blogga om Genusmorsor är sådant som folk som inte jobbar har tid och ork till. Vi andra dödliga som jobbar får städa badrummet vid läggdags och orkar inte tjafsa om ungen ska vara klädd i rosa från topp till tå bara hon klär sig och vi kommer iväg på morgonen.

Så g blir alltså Gonatt. Men först ska jag googla och kolla vad årets julkalender ska handla om. Det finns ALLTID tid och ork till att ta reda på vad årets julkalender är.

One thought on “G som i Gonatt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *