Gud så oartig jag är

Vi hade middagsbesök igår. Det var därför jag var stressad på förmiddagen. Jag tycker att det är dålig ton att bjuda hem folk och sen är man inte själv hemma när de kommer, så jag hade bråttom hem. Gästerna var Vera med familj, och Vera läser ju min blogg. Det är tom genom varandras bloggar, och gemensamma bekanta, vi har lärt känna varandra. Så hon vet ju att jag har en skattkammare.

Det känns som att jag var väldigt oförskämd som aldrig erbjöd henne en guidad tur i skattkammaren. Jag tänkte aldrig på att hon kanske skulle vilja ta en titt på skrot-läget. Inte förrän jag läste hennes blogg i morse. Jag tror att hon tänkte att det var mer välstädat i lägenheten än vad hon hade förväntat sig efter att ha läst min blogg. Hon misstänkte kanske att jag hade tryckt in allt löst skräp i skattkammaren.

Det hade hon helt rätt i. En halvtimme innan de kom stod det en stor kartong på köksgolvet. Den var nästan tom så det gick ner jättemycket saker i den, och sen tryckte jag in den i skattkammaren. Out of sight, out of mind ni vet.

Om ni någonsin har turen att bli hembjudna till mig får ni påminna mig om ni vill ta er en titt i skattkammaren. Det är inte så att jag är oartig med flit, jag glömmer bara bort sånt.

3 thoughts on “Gud så oartig jag är”

  1. Haha, hörru jag tror inte att ni har så värst mycket stökigare än nån annan med småbarn! Du har ju varit hos oss och HÄR får man tälja sig in ibland, speciellt från ytterdörren och in. Och du var inte oartig, jag kom ju på vad som saknades när jag kom hem. Jag är rätt väluppfostrad men på nåt sätt hade det varit kul att kika in i smyg men jag tror det är svårt att göra detta i smyg, det skulle vara om du är på dass medan din make “skottar snö” 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *