Härligt väder för en härlig långpromenad

Idag har det ju varit fantastiskt fint väder, som gjort för en långpromenad. Jag satt på verandan och i sandlådan istället. Också åkte vi till stan och köpte en gunga och en kana.

Jag har dock packat ner påsken i en påse och hängt den på en krok under hatthyllan så det känns som att jag har haft en produktiv dag ändå även utan långpromenaden.

Jag behöver ett tema till nästa vecka. Men eftersom det enda förslaget förra gången jag frågade er var Beach 2012 så frågar jag inte er igen. Jag funderar vidare själv. Jag kanske ska ha en inspirationsvecka och inspirera er varje dag? Eller så kanske jag kör en bakvecka. Eller jag kanske gör något riktigt crazy och har en skönhetsvecka. Jag har ju en dag på mig imorgon också att tänka vidare.

One thought on “Härligt väder för en härlig långpromenad”

  1. Hemslöjd? Stickning? Virkning? Körsång? Schlagerhistoria i vardagen (mtp segern)? Träningsvecka? Gym? Beach 2020? Så många alternativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *