Hemma hos Henny

Jo det här är ju ett tag sedan, men jag bjöd ju in mig själv till Henny tidigare i sommar. Hon sa att jag var välkommen efter tio. När jag har semester så är det riskfritt att jag ska hälsa på folk före tio. Särskilt inte när jag är hos morsan och farsan, för då får jag ju sovmorgon.

När vi då var i Jävre och jag gick förbi deras hus såg det helt tomt ut. Så jag kollade Hennys blogg och upptäckte att hon var ute på turné. Husvagnsturné i norra Sverige. Just när jag skulle hälsa på.

Näst sista dagen vi var hemma så såg jag deras husbil utanför huset så gullefjunet plockade lite blommor (typ gräs och maskrosor) också gick vi dit för att hälsa på.

Då var hon hos frissan. Jamen fatta. Jag började undra om hon stod gömd i garderoben och undvek mig.

Nästa dag kom hon dock upp till morsan och farsan och hälsade på och bjöd in mig och gullefjunet att komma och hälsa på hos henne. “Äntligen!” tänkte jag och såg fram emot att få smita in i badrummet och kolla vad hon använder för parfym och vilken färg hon har på toalettpappret.

Men Henny är som en sådan där kändis.

Ni vet. Det står på omslaget av Hello magazine (Englands lyxigare variant av Svensk Damtidning) att det är ett hemma-hos-reportage och sen när man börjar bläddra i tidningen hos tandläkaren (allvarligt alltså, jag brukade aldrig köpa Hello när jag bodde i England, jag läste Heat.) så var bilderna från Dorchester Hotel eller liknande etablissemang.

Henny bjöd in oss i husbilen! Fatta vad blåst jag kände mig. Och när hon visade gullefjunet badrummet hamnade jag bakom dörren så jag fick inte ens tillfälle att kolla om hon glömt någon parfymflaska i badrumsskåpen när hon städade ur efter semestern.

20140718_122408

4 thoughts on “Hemma hos Henny”

  1. Glömde du att min man var hemma och visade dig runt medan jag var hos frissan? Han tog ju till och med fram våra album. Mer privat kan det knappast bli 😉

    1. Det kan jag ju inte berätta, det blir ingen bra story för då kan jag ju inte få in vinkeln med kändisar som gör “hemma-hos-reportage” på hotell i historien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *