Hur gjorde jag innan jag hade en blogg?

Jag fattar liksom inte hur jag gjorde innan jag hade en blogg. När man har något problem alltså. När man har en blogg berättar man om sitt problem på bloggen. Sen löser någon ens problem åt en. Lämnar en kommentar med en lösning.

Dan före julafton hade jag problem med julklappen till mormor och morfar som ni kanske minns. Jag lämnade ut mig själv och skrev personligt om mitt problem här på bloggen. Då lämnade en läsare som heter Carina en kommentar som löste hela julklappsproblemet åt mig.

Hennes förslag var ju genialiskt. Det fick bli så. Gullefjunet fick rita på fotot. Sen laminerade jag det. För att förlänga konstverkets livslängd.

Mormor och morfars julklappMormor och morfar blev jätteglada. Sa de i alla fall.

Tänk om jag inte hade haft bloggen. Jag vet inte vad jag skulle ha tagit mig till då. Jag hade kanske fått lov att kasta mig i bilen och åka till ICA för att köpa en chokladask. Så tusen tack för idén Carina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *