Hur kan man skaffa hund?

Jag kollade ut genom fönstret och där var det en kvinna som var ute och rastade två hundar. Hon stod där i evigheter eftersom hon var tvungen att vänta på två hundar som skulle pinka på lampstolpen.

Då undrade jag för mig själv hur man kan skaffa hund? Jag skulle bli tokig om jag var tvungen att rasta hunden flera gånger VARJE dag. För jag gissar att hundar pinkar varje dag så att man inte kan hoppa över någon dag. Också drar hunden benen efter sig och ska pinka på varenda jävla stolpe man passerar.

Vem har tid eller tålamod för sånt?

Jag vabbar idag. Det är därför jag har tid att fundera över sånt här.

Alltid när jag vabbar måste maken ha bilen så att man inte tar sig till affären för att köpa piggelin och lunchmat. För det verkar vara någon sorts regel att det alltid måste vara tomt i kylskåpet just de vab-dagar som jag får.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *