Hur vet jag allt jag vet egentligen?

Ni måste ju undra hur det kan komma sig att jag hinner hålla reda på en massa grejer som händer i bloggvärlden. Typ hur det kan komma sig att jag har koll på att Blondinbella har skalperat hela underredet, eller att Kenza tar onaturligt avslappnade foton när hon är på semester.

Ni tror kanske att jag sitter och plöjer igenom en massa ointressanta bloggar för att se om jag hittar något intressant att kommentera. Jag gör inte det. Man kan låta någon göra skitjobbet åt en. Jag brukar titta in hos Bloggkommentarorerna. De tipsar om det värsta från de sämsta. Ja, kanske inte det allra sämsta, men det från de större bloggarna.

Ibland tipsar de också om något som är bra och roligt. Roligt som i läsvärt alltså. Jag hittade tex till Föreningsgatan 8b från Bloggkommentatorerna. Jag tycker att hon är rolig alltså. Det är inget krav att ni också ska tycka det.

Jag ville bara få det sagt alltså. Så att ni inte tror att jag ägnar all min fritid till att läsa skräp.

Ni får ha en trevlig kväll. Själv ska jag nu läsa Aftonbladet och Expressen. Jag kanske kikar in på Flashback också för att kolla hur långt Mästerdetektiverna Blomkvist har kommit i diverse brottsutredningar. Jag tar nog med mig laptopen och sätter mig framför Doobidoo.

2 thoughts on “Hur vet jag allt jag vet egentligen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *