Idag blir gullefjunet Stockholmare

Just nu springer hon förmodligen omkring på Kallax med sin Mimmi-väska på hjul. Hon har packat det viktigaste inför en flytt. Katterna Kisse & Kajsa, 2 filmer och sina solglasögon.

Jag längtar dö-mycket efter henne. Hon reser inte själv förresten. Maken och mormor är med på resan. Det ska förstås bli kul att träffa dem också. Mormor ska inte bli Stockholmare förresten, hon ska bara hälsa på.

IMG_7463Det ordnade sig med printerkabeln igår om ni undrar. Jag hittade inte kabeln. Men jag har ju mer än en sladdlåda. Jag har en engelsk sladdlåda också. Maken tycker att en engelsk sladdlåda när man bor i Sverige är extra onödigt. I den lådan hittade jag i alla fall en printerkabel. Så lådan är inte alls onödig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *