Ikväll blir det något gott till middag

Maken fryser. Jag vet, det här är ganska ointressant information. Jag har ändå fått höra det femtioelva gånger idag. Han har 36.3 i temp. Det är ingen feber har jag berättat. Maken fryser ÄNDÅ. Han säger att han tror att det är dax att köpa en ny termometer.

Han har i alla fall meddelat att han tror att det blir bäst om jag lagar middagen ikväll. Så nu blir det något gott till middag. Jag funderar på tacos. Det är en av mina specialiteter. Jag är ganska duktig på att laga tacos.

På tal om saker som är gott så tycker jag att is är väldigt gott. Det är himla synd att den smälter.

One thought on “Ikväll blir det något gott till middag”

  1. Hej.
    Har nu följt din roliga blogg ett tag nu och känner för att lämna ett “märke” här. 😉

    Sen vill jag bara påpeka att jag hittade en sida idag där tydligen “nakenbilder” på Bieber finns. Fast jag lovar dig.. De är inga nakenbilder utan “topless”bilder.. Kolla in sj. Ja fick ett gott skratt iaf 😉
    [länk borttagen, mitt virusprogram för spel över sådana där länkar]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *