Inatt slog jag maken

Jag har glasögon/linser och är mer än halvblind utan dem. Inatt drömde jag något som jag vaknade av. Jag kommer inte ihåg vad längre.

När jag tittade mot dörren stod det någon där i dörröppningen. Då blev jag så skraj för inkräktaren att jag smällde till maken i ryggen och gastade “MAKEN”. Fast på riktigt sa jag ju inte maken, för han har ju ett namn, så jag sa det istället. Ni fattar vad jag menar.

Sekunden efter jag smält till maken insåg jag att det inte stod någon inkräktare i dörren. Det var makens morgonrock som hängde där och såg ut som en inkräktare. På riktigt ser hans morgonrock inte ut som en inkräktare, men för mig som ingenting ser gjorde den det.

Då la jag mig ner och somnade om. Hur länge det tog för maken att somna om vet jag inte.

One thought on “Inatt slog jag maken”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *