Inga puckon tyvärr

Jag har tyvärr inte träffat några puckon idag. Inga jättestora i alla fall. Jag har alltså inget jätteviktigt att berätta för er. Jag berättar några oviktiga saker istället.

Vi sitter i bilen hem och på stereon spelar vi en CD med blandade döingar.

Maken partajade loss där på sjukhuset med en kaffe och ett winerbröd medan en rysk läkare kom fram till att jag har ont i fingret för att jag ramlat. Fast det har jag inte gjort. Utom förra sommaren när jag flög över cykelstyret och det var ju långt innan jag fick ont i fingret. Det kan också vara så att jag har ont i lillfingret för att jag har “skruvat med en skruvmejsel och tryckt hårt med handflatan mot skaftet”. Det har jag inte heller gjort, för jag har både en make, en pappa och en skruvdragare. Så jag är inte mycket klokare annat än att jag i alla fall inte har karpaltunnelsyndrom.

Jag åt en räkmacka till lunch. Den var god. Jag vill ju inte låta som att jag inte älskar mitt barn, men det var ganska skönt att äta en macka utan att någon satt och plockade tomater och gurkor ur den. Dricka coca cola direkt ur burken istället för att dölja den i en kaffekopp fick jag också göra. Jag har naturligtvis en bild av mackan, jag har ju en blogg för tusan så självklart fotade jag smörgåsen, men jag har ingen kamerasladd. Om jag kommer ihåg lägger jag in smörgåsbilden senare så att ni slipper undra hur den såg ut. EDIT: Bild på smörgås.

När vi var på Akademibokhandeln var det en subba som jobbade där som stötte på maken. Hon kom fram och frågade om han behövde hjälp, men hon frågade inte mig. Han behövde minsann ingen hjälp. Han har en fru som kan hjälpa honom att välja pussel i julklapp till dottern. Fem minuter senare måste subban ha kommit på att jag var henne på spåren, för då kom hon helt plötsligt fram och frågade mig också om jag behövde hjälp.

Det kostar 12 kr i timmen att parkera i Luleå. Rena rånet.

Det var allt jag har att informera om just nu.

2 thoughts on “Inga puckon tyvärr”

  1. Kostar 15:- på en del ställen, ids man gå längre kommer man undan med 8:-

    Rån precis vad det är. En femma räcker gott om man vill ha kunder som handlar i centrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *