Instinktivt skulle jag säga att det här är helt fel

Regnbågsfärgad klänning. Blommiga byxor. Rosa sockar med ponnysar på. Man blir nästan yr i huvudet när man tittar på henne.

Färgkombinationer

Jag släppte faktiskt inte iväg henne till dagis så där i morse. Jag föreslog ett par moderiktiga svarta leggings till och blundade för sockarna. Hon vägrade svart så vi kompromissade med grått på benen. När jag fick hem henne från grannen som hämtade såg hon ut så här.

Så jag vill svära ifrån mig allt ansvar för den här combon. Eller så är det så att hon är en fashion leader. Hon är ju närmare tjugo än vad jag är så det är kanske jag som inte hänger med.

Vilket som, jag kommer då aldrig att bli en follower av den här looken. Om hon blir framgångsrik i modebranschen i framtiden kommer jag bara att ta äran genom att säga att det är min förtjänst att hon fick leva ut sin kreativitet för att jag inte orkade bråka.

5 thoughts on “Instinktivt skulle jag säga att det här är helt fel”

  1. Det är väl Sthlm fashion week (eller den kanske är slut?) och det ska böjas i tid det som krokigt ska bli (som vi gamlingar säger). Jag tror att hon har det från dig, jag har foton på dig med färggranna strumpor… Vill du ha dem till bloggen kanske?

    1. Jag vill minnas att jag hade tajmat mina strumpbyxor med kjol utan byxor helt rätt på gränsen till anständigt för en artonåring. Du kan ju maila över dem så får vi se om de “får plats” på bloggen….

      1. Vi var ju också närmare 20 då, vi pratar negativ och papperskopior så det kommer att ta en stund. Vet du vilket kort jag menar? På dig och hunden.

        1. Absolut, jag vet vilket foto du menar. Jag har själv en kopia, hunden var ju helt skräckinjagande så hur skulle jag kunna glömma det… Jag skulle kunna öppna gammel-fotoalbumet och fota av det, men det vore ju inge kul för mig när du är så här kaxig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *