Inte redo för det här ännu

När jag färglägger i målarböcker är jag väldigt noga med att man ska hålla sig innanför linjerna. Nu har jag i och för sig inte färglagt i målarböcker jätteofta de senaste 30+ åren. Men på den tiden när det var en regelbunden aktivitet var jag noga med linjerna. Sånt sitter i. Jag känner fortfarande att det är viktigt.

Därför fick vi en groda var att färglägga idag. Men det konstaterade jag snabbt att vi är inte redo för att göra den här aktiviteten tillsammans ännu. För gullefjunet målade snabbt klart sin groda, och sedan gav hon sig på min groda. Jag är i och för sig vuxen. Jag kan hantera det. Men det kändes inte bra, det gjorde det inte.

Utanför linjerna

När hon har somnat ska jag printa ut en ny groda och färglägga en ny bild. På rätt sätt. Innanför linjerna.

One thought on “Inte redo för det här ännu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *