Internationella nyheter

Det är viktigt att man inte tror att Sverige är världens centrum. Det gäller att även hålla sig ajour med vad som händer i världen. Därför brukar jag läsa engelska tidningar. Så nu tänkte jag tipsa er om en viktig nyhet.

Nigella Lawson är en engelsk tv-kock. Hon är mest känd för att stöna när hon slickar sig om fingrarna. Hon är gift med Charles Saatchi (från Saatchi & Saatchi och Saatchis Gallery).

För några veckor sedan gick de ut och åt på restaurang. Då tog Saatchi strypgrepp på Lawson. En paparazzi fotograferade och bilderna hamnade i tidningarna. Saatchi förklarade att de bara hade bråkat lite och att Lawson grät för att hon inte tycker om att bråka och strypgreppet bara var på skoj. Sen ändrade han sig och sa att han bara hade petat ut en kråka ur hennes näsa. Nu flyttar de möbler ut och in ur sin lägenhet vilket orsakat spekulationer om skilsmässa.

Det var väl ingen viktig internationell nyhet tänker ni säkert nu. Nej, men det var inte det jag skulle tipsa er om.

Två veckor efter strypgrepps-incidenten gick Rod Stewart och Penny Lancaster till samma restaurang och satt vid SAMMA BORD som Lawson och Saatchi satt vid när gubben petade ut en kråka ur hennes näsa. Rod Stewart och Penny såg glada och kära ut under måltiden.

Det var den viktiga internationella nyheten. Att restaurangen inte har bränt upp bordet och att andra gäster fortfarande kan sitta vid det och äta mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *