Jag är inte imponerad av Margaretas låt om Gunilla

Förväntningarna är stora på jättegrälet i Hollywoodfruar nu när tidningarna har börjat visa förhandsklipp av kvällens avsnitt.

Jag sticker inte under stol med att jag tycker att det är underhållande att sitta och skratta åt fruarnas idioti. Framför allt Gunillas dårskap och brist på verklighetsförankring.

Men det här med låten Hollywood Hollyweird tycker jag dock inte är speciellt roligt. För det första är låten dålig. Sen så fick ju Margareta inledningsvis ganska sympatisk klippning av produktionen. Men den här låten får henne att framstå som ungefär lika mogen som en fjortis. Det är till och med så illa att det får Gunilla att framstå i bättre dager.

Hur tänkte denna 43-åriga gravida kvinna när hon kom på idén att skriva den här låten? Tänkte hon att det skulle vara bra för hennes sångkarriär? Gunilla förser journalister, bloggare och twittrare med oändligt med material att skriva om henne. Det behövs liksom inte att någon “sammanfattar” det hela i en låt i ett försök att få lite uppmärksamhet till sig själv.

Rådfrågade hon sin make, som med all livserfarenhet som han samlat på sig under 80 år, tyckte att det var en lysande en idé att skriva en dålig låt full med billiga poänger? Tänkte hon kanske att låten skulle spelas på MTV?

Jag sitter naturligtvis klistrad vid TVn kl nio för att titta på spektaklet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *