Jag är vacker som en dag

Nu är butiken i stan öppen. Det var kanske lite överdrivet med kravallstaketen, för det var ingen milslång kö när vi öppnade dörren. Men man vet ju aldrig.

Nu är Mallan här också. Kolla så snygg hon är.

Jag är också snygg idag. Jag har haft värsta morgonrutinen. Först duschade jag. Fast det gör jag varje dag. Sen fönade jag håret. En frissa kanske skulle kalla min “föning” för mer att torka håret med en hårtork. Sen gjorde jag en full make up. En sminkös kanske skulle kalla min fulla mejk för mascara och lypsyl. I alla fall. Vacker som en dag är jag. Propert klädd också, som en elegant dam. Men vill ni se det får ni snabba er hit. För efter begravningen byter jag om och blir Plain Jane igen.

Om ni vill testa det där med hur trevlig jag är kan ni ju tex komma in och fråga mig och Ulrika som har Go Attention om vi har ett mor och dotter företag. För jag skulle kunna ha varit hennes mamma om jag hade börjat tidigt. Men det är jag inte. Så om ni frågar det blir jag på ungefär lika bra humör som när Mallan dök upp idag och frågade om jag är gravid. För det är jag inte heller. Jag har bara ett litet problemområde.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *